
A tésztába zúzott fokhagyma került (ehhez a mennyiséghez 3 gerezd), és bazsalikom. Miután egyszer megkelt, megpróbálhatjuk kinyújtani és egyenlő hosszúságúra vágni őket, utána sodorni. Így esélyesebb a nagyjából hasonló méretre. A sütés kb. 15 perc. Csak sorjában bele kell fektetni a tepsibe, egy picit dagadni fog még a sütőben.
Jó, ha befogjuk a család összes tagját a sodorgatásba, mert rettenetesen eteti magát. Kvázi: sok kell belőle, ami sok-sok időbe is telik.
Én ezt amolyan legényfogó kategóriába sorolnám, mert ha egy férfiember elé teszed, hogy most sült ki, a saját két kezeddel csináltad, tuti leesik az álla. Mert el sem tudja képzelni, hogy ilyet otthon is lehet. A trükk az benne, hogy szörnyen egyszerű, szinte elronthatatlan.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése