Keresés ebben a blogban

2011. április 27., szerda

Céklasaláta

Maradt cékla a múltkori kotyvasztásból, azt használtam. Most ezeket az apró céklákat héjastól főztem meg, ennek következtében a főzési idő is megnőtt.
Kevertem bele:
céklát és burgonyát külön-külön megfőzve, kockára vágva
tv paprikát
házi csípőspaprikás sajtot
fokhagymát nagyon apróra vágva
lilahagymát karikára vágva
Az egészet leöntöttem lenmagolajjal, meg egy löttyintés tökmagolajjal

Tulajdonképpen ez az éléskamrás ételek közé tartozik, mert pont ezek a dolgok voltak a hűtőben, más alig-alig akadt itthon. Éppen ezért néhány más hozzávalót is elbírt volna, viszont asztalra téve már nem tűnt hiányosnak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése